Over ons

Leuk dat je wat meer te weten wilt komen over onze vereniging. We zijn een gezellige groep met enthousiaste spelers en overige leden. Altijd op zoek naar nieuw animo! Heb je altijd al eens willen toneelspelen, dan ben je bij ons van harte welkom. Maar ook als je op een andere manier actief wilt zijn binnen onze vereniging, zijn er mogelijkheden genoeg. Denk daarbij aan het verzorgen van het decor, het assisteren achter de schermen, het maken van kleding/attributen, het opzetten van de coulissen et cetera. Onze repetities zijn op maandagavond van 19u45 tot uiterlijk 22u30 in de Werkplaats Amateurkunst Tilburg (WAT). Als je interesse hebt, kom dan gewoon eens vrijblijvend met ons kennis maken. Het beste kun je dan wel even contact met ons opnemen, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Theater met een Twist !

Wij spelen toneelstukken in verschillende genres. Zo proberen we voor een zo breed mogelijk publiek een geslaagde toneelavond te verzorgen. In het verleden speelde we veelal komedies en kluchten en traditionele toneelstukken, maar tegenwoordig maken we "Theater met een Twist". Daarbij maken we naast het acteren gebruik van extra elementen zoals muziek, zang en dans. We werken met wisselende regisseurs. Zodra er een stuk in aantocht is, kun je dit lezen op onze home-pagina. Onder "gespeeld" kun je veel informatie vinden, om meer indruk van ons te krijgen.

Je wilt meespelen in een productie?

Hou de website goed in de gaten, of mail ons je contactgegevens. Zodra wij een nieuw toneelstuk hebben, kun je jezelf aanmelden voor een rol. Mocht je de rol gaan spelen, vragen wij een bijdrage aan de kosten, de hoogte daarvan maken we voorafgaand aan de productie bekend. Twijfels? Kom gerust een keer kijken naar een repetitie.

Top